Kamperen en genieten in Vlaanderen

Biertas zomer 2014: Westmalle TripelVlaanderen staat niet alleen bekend om zijn gevarieerde landschap van bossen tot duinen, langs waterwegen en heuvellandschappen, …ook de Vlaamse streekproducten zijn ver buiten de landsgrenzen bekend. Het maakt van kamperen in Vlaanderen volop genieten.

Dat genieten krijgt deze zomer een extra dimensie met de campagne ‘Proef en ontdek lekkere streekbieren’. Boek tussen 1 juli en 31 augustus een kampeerverblijf van minimum 5 opeenvolgende nachten en je ontvangt een goed gevulde tas met streekbieren ter waarde van € 25,0.

Krijg je al ‘goesting’?
Download dan snel de gratis cheque voor de biermand op http://www.vlaanderenvakantieland.nl/acties/bierpakket-actie/index.jsp

Negen van de dertien deelnemers liggen in de Antwerpse Kempen en zijn lid van Kempen Campings vzw: Baalse Hei in Turnhout, Houtum in Kasterlee, Molenzijdse Heide in Merksplas, De Lilse Bergen in Lille (Gierle), Provinciaal Domein Zilvermeer in Mol, Tulderheyde in Poppel, Floreal Kempen in Lichtaart, De Schuur in Noorderwijk - Herentals en Berkenstrand in Retie.

Boek snel en geniet met volle teugen!

Let op!

1/ Vooraf reserveren is noodzakelijk. Meld bij je reservatie dat het om deze actie gaat.

2/Actie enkel geldig bij boeking van minimaal 5 opeenvolgende nachten en niet cumuleerbaar met andere acties.

3/ Actie geldig zolang de voorraad strekt

mei
20