Latest news

Overnacht extra voordelig met de camper in Vlaanderen met de Camper Vakantiecheque.

Kempen Campings wil niet alleen het kamperen in Vlaanderen beter op de kaart zetten maar ook het aanbod voor kampeerautogebruikers interessanter maken. Daarom hebben we samen met campings-in-vlaanderen lage standaardprijzen onderhandeld bij een hele reeks campings in Vlaanderen in de vorm van cheques.

De standaardprijs bedraagt € 65 voor 5 nachten, dat is slechts € 13/nacht! Wie doet beter?

Mai
02

Verblijf tijdens de 10-daagse van de kampeerauto voordelig op een kampeerautovriendelijke camping.

Je kunt van vrijdag 20 mei tot maandag 30 mei 2016 met je camper voor € 19,95 twee nachten verblijven op één van de deelnemende campings mits afleveren van een kennismakingscheque.

Dit tarief geldt voor één kampeerauto, inclusief maximaal vier personen, elektriciteits- en eventuele wateraansluiting, huisdier en toeristenbelasting, op de op het kampeerterrein speciaal voor kampeerauto's aangelegde plaatsen.

Avr
08

Tijdens het weekend van vrijdag 22 april tot maandag 25 april 2016 nemen verschillende terreinen van Kempen Campings vzw deel aan het opendeur weekend van ‘campings-in-vlaanderen’.

U kunt met eigen materiaal een weekendje terecht om zowel de camping als de omgeving te ontdekken.

Voor de prijs van € 29.95 overnacht u met tent, caravan of motorhome (camper) drie nachten all-in voor 4 personen.

Avr
07

Kampeerauto: KampeerautologiesDe 10-daagse van de kampeerauto gaat door van 29 mei tot 8 juni 2015. In deze periode krijg je al een plaatsje voor 2 nachten voor de prijs van 19,95 euro (incl. water en electr.).

Deelnemende terreinen liggen verspreid over gans Vlaanderen. In de Kempen zijn er maar liefst 7 deelnemende terreinen.

Avr
20

Kampeerkaart 2015: Kampeerkaart 2015De lente is weer in het land. Tijd om je portie natuur en genieten te plannen. De Kempen telt heel wat leuke plekjes om je tent op te zetten of je caravan af te haken. Ook met de kampeerauto kan je er dagenlang genieten van natuur, dorpse gezelligheid,

Mar
17

Biertas zomer 2014: Westmalle TripelVlaanderen staat niet alleen bekend om zijn gevarieerde landschap van bossen tot duinen, langs waterwegen en heuvellandschappen, …ook de Vlaamse streekproducten zijn ver buiten de landsgrenzen bekend. Het maakt van kamperen in Vlaanderen volop genieten.

Mai
20

10 daagse van kampeerauto: KampeerautologiesDe lente is in het land. Hoog tijd om nieuwe kampeertrips te plannen. Voor de liefhebbers van de kampeerauto start morgen 9 mei de 10-daagse van de kampeerauto. In de periode van 9 tot 19 mei kunnen kampeerautogebruikers twee nachten verblijven voor de prijs van 19,95 euro op een van de deelnemende terreinen.

Mai
08

3 = 2 Meivakantie: Meivakantie 2014De zon schijnt, de temperaturen stijgen, de vogels fluiten...de lente is in aantocht. Hoog tijd dus om de volgende kampeertrip te plannen.

Boek nu en geniet van een extra voordelig tarief voor een
verblijf tussen 26 april en 4 mei 2014.

In die periode kan je op verschillende Kempen Campings 3 nachten verblijven voor de prijs van 2.

Mar
20

Groene Sleutel: Groene SleutelOp maandag 16 december werd voor de achtste keer op rij de Groene Sleutel uitgereikt aan 95 logies en attracties in Vlaanderen. Met dit label beloont de Bond Beter Leefmilieu de uitbaters voor de geleverde inspanningen van de uitbaters om te voldoen aan de kwaliteitseisen voor een milieuvriendelijke onderneming.

Déc
19

Kampeerauto: KampeerautovriendelijkSpeciaal voor kampeerauto liefhebbers die heel het jaar willen genieten, zijn er de budgetvriendelijke camper vakantiecheques. Voor 5 cheques betaal je slechts 60 euro. Elke cheque is goed voor een overnachting op een Vlaamse camping met het label Kampeerautovriendelijk logies.

Ook op 7 Kempen Campings met dit label kan je hiermee terecht:

Sep
09